Naar inhoud

02-08-2017Zomertornooi ronde 1 tot 3

 

Een grote opkomst kon je het niet noemen tijdens de eerste vrijdag van het zomertornooi. Drie borden met er bovenop de geëerde voorzitter, Simeon en René als toeschouwers tijdens de eerste ronde. Roel won van Michiel die net zijn studentenjaren de rug toekeert, Aysajan ervoer als vader van een talentvolle schakende zoon dat er nog kinderen zijn die kunnen schaken en verloor na een spannende strijd van Michail. Eric zijn avond begon goed met een winst tegen Enrique.
 

Resultaten ronde 1
 

Als je wint zijn er consequenties ervoer Eric in ronde 2. Tegen Roel moest hij logischerwijze het loodje leggen. Aysajan speelde remise tegen Enrique en Dries die insprong in de plaats van Michail liep tegen Michiel op . Die laatste hebben wij nog als jong broekje de speelzaal weten betreden en moet ondertussen toch wat bijgeleerd hebben.


Resultaten ronde 2


Als lesgever aan de jeugd kan je blijkbaar niet altijd ongestraft genieten van de prestaties van je (ex-)leerlingen en zo gebeurde het dat ik moest inspringen om aan een paar getal te komen. Meteen tegen Roel. Totaal onrechtvaardig noem ik dat. Een slecht paringsprogramma. Roel moet het onrecht hebben aangevoeld en ‘vergaloppeerde’ zich. Ik kreeg daarmee een kansrijke stelling maar mijn wantrouwen op schaakgebied tegenover (veel) sterkere spelers deed mij besluiten om remise te forceren. Michiel nam ondertussen de maat van Enrique en Eric behaalde zowaar zijn tweede winst van de avond tegen Aysajan.


Resultaten ronde 3

Reacties (0)

Er heeft nog niemand gereageerd op dit nieuwsbericht.

Reageren