Naar inhoud

02-08-2017Zomertornooi ronde 4 tot 6

 

Het kan altijd anders. De zomerkriebels op een vrijdag zijn blijkbaar onweerstaanbaar. Tijdens de eerste ronde waren er slechts twee borden plus een hoempapa fanfare op straat. Alhoewel, fanfare is misschien een verbloeming. Ik sta niet bekend als een liefhebber noch kenner van de muzische kunsten, maar ik kan toch met autoriteit beweren dat dit onverbloemde ketelmuziek was.

Enfin, ronde 1 startte met Roel tegen Anton en die clash verliep in het voordeel van Roel. Aysajan speelde tegen zijn zoon Ehsan en kwam verloren te staan maar Ehsan was iets teveel geïntimideerd en was nog niet klaar voor de psychologische vadermoord.


ronde 4


Onze illustere voorzitter vond het welletjes en besloot tijdens ronde 2 om ook mee te spelen. Dat leidde er toe dat ik ook moest meespelen. Haar impulsief gedrag werd terecht afgestraft door het paringsprogramma dat haar tegen Roel uitspeelde. Toen daar wat lacherig over gedaan werd, maakte Roel hier een eind aan door te declareren dat hij het een eer vond om tegen de voorzitter te mogen schaken. Daar moet ik later onder vier ogen Roel eens uitleg over vragen. Zit hier meer achter? De uitslag zal niemand verbazen maar de partij duurde toch onverklaarbaar lang, wat het vermoeden dat er meer achter zit alleen maar versterkt! Anton speelde een instructieve partij tegen Ehsan en het werd voor hem meteen een voorbereiding om op didactische wijze tegen zijn kleinzoon aan de slag te gaan. Niets moet een mens verbazen tegenwoordig. Als een volslagen leek in het eindspel kon ik tegen Aysajan in die fase het laken naar mij toehalen.

ronde 5
 

In ronde drie won Roel vlot tegen Aysajan. Ik moest tegen Anton en in een poging om via onbetreden paden in een louche variant van het Frans terecht te komen, bleef Anton nuchter en met een lepe tussenzet werd mijn stelling langzaam gewurgd.
 

ronde 6

Reacties (2)

myfoxbeaumont - 12 december 13.42u.

air jordan 14 yellow blue womens nike free 3.0 v4 orange black adidas predator lz 2 price pink gold mens nike lebron 13 shoes coach shoes gold calgary flames 12 jarome iginla st patricks day green kids jersey
myfoxbeaumont http://www.myfoxbeaumont.com/

busancitynews - 12 december 13.42u.

oakley batwolf sunglasses polished white washington nationals new era fitted hat ladies oakley team gb radar path sunglasses directions nike hypervenom phantom ii black adidas bbneo low leather mens trainers jd air jordan ultra fly blue
busancitynews http://www.busancitynews.com/

Reageren