Naar inhoud

02-10-20193de Open VSF Rapidkampioenschap voor 50+ en 65+

Op zondag 27/10/2019 organiseert Schaakliga Limburg het 3de Open VSF-kampioenschap Rapid voor 50+/65+.

 

Elk van de twee leeftijdsgroepen is een apart Zwitsers toernooi over 9 rondes (indien het aantal deelnemers van beide toernooien dit toestaan) met als speeltempo 10 min. + 5 sec./zet.

Het zijn open FIDE-gehomologeerd toernooien, maar de deelnemers die niet bij de VSF zijn aangesloten dienen 5 EUR meer te betalen en dingen niet mee voor de titel.

Iedereen komt in aanmerking voor de geldprijzen.

Dit geldt ook als Limburgs Rapidkampioenschap voor 50+ en 65+.

 

De locatie is de school KA+, Capucienenstraat 28 te 3500 HASSELT. De Capucienenstraat is een eenrichtingsstraat en de school ligt aan de linkerkant. Opgepast, er is een kleine parking op de speelplaats van de school waarvan de ingang zich bevindt aan de poort na het einde van de schoolgebouwen. In de buurt kan men parkeren aan beide kanten van de straat of in de parkeergarage 100m voor de school aan de rechterkant.

 

De voorinschrijving dient te gebeuren via deze link.  Inschrijvingen ter plaatse kunnen ook tot uiterlijk 10u30 (maar zijn 5 EUR duurder). Iedere vooringeschreven  speler dient zich aan te melden tussen 10u en 10u30. De eerste ronde begint na het openingswoord rond 11u. Er worden 3 rondes gespeeld voor de grote middagpauze. Na ronde 6 is er nog een kleinere pauze en de prijsuitreiking wordt voorzien omstreeks 17u30. Tijdens de pauzes (en ook tijdens gans het toernooi) zijn er broodjes en drank te verkrijgen en in de namiddag zelfs Limburgse vlaai.

 

Alle informatie staat verder beschreven in bijgevoegd document of op de inschrijvingspagina. Indien u met nog andere vragen zit, dan kunt u toernooileider Luc Cornet contacteren.

 

Wij hopen op een gezellige schaakdag en hopen jullie te kunnen verwelkomen in Hasselt op 27 oktober.

Bijlage.

Reacties (0)

Er heeft nog niemand gereageerd op dit nieuwsbericht.

Reageren