Naar inhoud

18-06-2009Reuzeschaakbord op De Langste Dag

Braderie 'De Langste Dag' is ondertussen een begrip geworden in het Leuvense. Ook dit jaar kan je op zaterdag 20 juni weer naar hartelust rondslenteren in de Leuvense binnenstad. Dat wij daar als schaakclub ook deel van wouden uitmaken, is evident. Een gezellige sfeer, vaak mooi weer, allerlei leuke kraampjes én natuurlijk een ideale gelegenheid om nog wat meer mensen warm te maken voor het spel dat ons zo na aan het hart ligt.

Die kans werd ons geboden en wel door Zócalo, de spetterende Leuvense vrijetijdsbeurs en cultuurmarkt. Wij zijn dan ook met kraam én reuzeschaakbord terug te vinden aan het Fochplein alwaar wij vrienden, sympathisanten en toevallige passanten uitdagen om een hoop schaakproblemen op te lossen. Deze gaan van absolute beginnersproeven (genre mat in 1) tot het diepere denkwerk; iedereen komt aan bod dus. Daar kan u uiteraard ook prijzen mee winnen.

Moest u nog twijfelen om langs te komen, geef ik u nog enkele redenen:

  • U kan eindelijk vriend, vriendin, vrouw en/of kinderen voorstellen aan uw beste vrienden van de schaakclub (die uiteraard ook komen) en hen proberen uitleggen waarom je elke vrijdag weer niet thuis bent.
  • Uw nog betere vrienden van het bestuur zijn daar ook.
  • De hoofdprijs schijnt de moeite te zijn.
  • Er is een whiskystandje vlak naast het onze.

Hopelijk tot zaterdag!

Reacties (0)

Er heeft nog niemand gereageerd op dit nieuwsbericht.

Reageren