Naar inhoud

27-07-2009Leuven Centraal 2 promoveert dan toch!

U herinnert zich vast nog het drama dat zich afspeelde op de laatste interclubdag. Terwijl de voorbereiding voor het clubfeest volop bezig waren en de champagne (nu ja, schuimwijn in elk geval) al koud stond, was ploeg 2 bezig aan iets dat door iedereen als een formaliteit werd aanschouwd: 1.5/4 en promotie. Dat dat nét dat tikkeltje anders uitdraaide, heeft iedereen geweten. Feesten was er voor de anti-helden niet echt meer bij; de drank werd genuttigd om de ellende te vergeten.

Uiteindelijk slaagde Marc Weiler er als enige nog in een halfje te halen. En het is net dat halfje dat ervoor zorgde dat Leuven Centraal 2 en Oude God 2 gelijk eindigden als beste tweede in 4e klasse. "So what", zou je dan zeggen, "wat koop je daar nu mee?" Veel blijkbaar, want door het wegvallen van sponsor François Van Damme zag Bredene zich genoodzaakt om al hun ploegen uit te schrijven en zo kwam er dus overal een plaatsje vrij. Daar komt dan nog bij dat Oude God niet geinteresseerd was in een extra plek in 3e klasse en plots hebben we dus wel weer een ploeg in 3e.

Uw verslaggever - die deel uitmaakte van de "losers" - is daar alvast heel blij mee :-). En uiteraard gaan we ook dit jaar weer voor promotie!

Joris

Reacties (2)

arnaud - 03 augustus 13.08u.

zie se, daarom hebben Roel, Bram en ik die interclubavond wel 6 flessen schuimwijn soldaat gemaakt, 't komt altijd goed

en nu nog 's 6 flessen want ik wou een ploeg doen promoveren en 't is al gebeurd

Bart P. - 27 juli 12.54u.

Samen met de extra ploeg die in 5e is ingeschreven, maakt dit dus 6 extra spelers in vergelijking met vorig jaar. Geen nood meer aan reservisten, iedereen doet mee!

Reageren