Naar inhoud

30-07-2009Roel in Charleroi: een pgn-verslag

Deze week kwamen mij twee zaken ter ore: Roel is sterk bezig in het Open Internationale Tornooi van Charleroi en er zijn ook eenvoudig te integreren pgn viewers (met dank aan Wim Peers). Tja, dan kan je moeilijk anders dan aan de slag gaan natuurlijk. Hieronder vindt u dan ook 3 van Roels partijen in de allereerste versie van onze pgn viewer. Opmerkingen zijn meer dan welkom.

Ter info: Roel heeft op dit moment 4,5 op 6 en deelt de 7e plaats met mensen als Van Mechelen, Le Quang en Hovhanisian. Morgen staat met Russo een haalbare kaart op het programma. Duimen dus!

Joris

Reacties (5)

Joris - 03 augustus 21.19u.

Veerle? Welke Veerle? :-)

Heb bovendien nog een 4e partijtje van Roel toegevoegd. Ze staan nu omgekeerd chronologisch, dus je kan ze meteen naspelen...

arnaud - 03 augustus 13.10u.

go go go Roel, ge hebt zelfs een fanmail uit Cambodja (of waar zit Steff nu weer?)

Heb wel van Veerle gehoord dat ge bijna de eerste ronde hebt gemist door pas twee dagen later te willen toekomen :-) handig om eens op de site te kijken wanneer het toernooi begint natuurlijk

daaaaag

steff - 01 augustus 14.54u.

nice, het naspelen is (hier alleszins) wel een beetje traag :(

Nu werk maken van de ledenhoek en een uploadmodule, zodat iedereen partijen en/of analyses kan uploaden!

Roel - 30 juli 23.11u.

Bah, vandaag was echt wel anti-climax. Tot zet 25 een erg interessante partij waarin ik twee pionnen offer voor voldoende (maar ook niet meer dan dat) compensatie. Nadeel: elk slechts 5 min op de klok om zet 40 te halen, Eerst missen we allebei dat ik eigenlijk een stuk blunder. Vervolgens speel ik een remisevariant waarbij ik dame offer tegen toren + pion op de zevende rij. Helaas, met ondertussen elk nog zo'n 2 minuten sla ik twee varianten die ik had berekend door elkaar en 0-1.

Johan - 30 juli 22.01u.

prachtig werk, roel én joris

Reageren