Naar inhoud

18-08-2009Steven Geirnaert op kop in Brasschaat

Meneer Geirnaert heeft zijn thesis nog maar net af en is uiteraard al weer aan het schaken. De eerste gelegenheid die zich voordeed was het open tornooi van Brasschaat dat nu zaterdag van start ging. Steven is hoogste geklasseerd en zal dus enkel met de eerste plaats tevreden zijn. Voorlopig zit hij alvast op schema: 4 op 4 en vandaag met wit tegen Sadkowski.

Ook in Brasschaat en met 3 op 4 gedeeld op de 13e plaats vinden we Thomas en Rein. Rein werd in de eerste ronde verrast door Tijl Ingelaere, maar behaalde daarna 3 overwinningen op rij. Thomas is nog ongeslagen en behaalde een mooie remise tegen de nummer 5 van vorig jaar, Nicolas Vanderhallen. Met respectievelijk Glen De Schampheleire en Thierry Penson als tegenstanders hebben beiden vanavond een zware klus voor de boeg. Benieuwd hoe ze het er vanaf brengen.

Voorlopig hebben we enkel maar partijen van Steven; Thomas ging proberen een partijtje door te sturen, van Rein zou dat uiteraard ook welkom zijn.

Joris

Reacties (5)

Bart P. - 24 augustus 21.36u.

eindstand van de clubleden:
Steven: 7.5
Rein: 5.5
Danny: 5.5
Thomas: 4.5
Bart: 4.5

Persoonlijk vond ik het een goed tornooi, mooie zaal en goed georganiseerd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Joris - 20 augustus 12.49u.

Oei, mijn oprechte excuses aan Danny & Bart. Helaas wordt de club van de deelnemers niet getoond, dus is moeilijker te achterhalen.

Bart overigens proper van een 1954 gewonnen! Nice!

Johan - 20 augustus 10.01u.

niet vergeten:
Bart Persoons 2 en
Danny Crabbé 2,5
alles hangt dicht aan elkaar

Joris - 20 augustus 09.42u.

Update: Thomas en Steven hebben helaas verloren. Rein behaalde remise, wat echt wel een goed resultaat is tegen de bekend degelijke De Schampheleire.

koenraad - 19 augustus 17.30u.

Profiat!

Reageren