Naar inhoud

19-12-2009Laatste voor de winterstop

Om volgevreten magen en uitgedroogde hersenen een spoedig herstel te gunnen, nemen we een break van 2 weken. Vrijdag 8 januari nemen we de draad weer op met de veertiende ronde.

Deze voorlopig laatste was er één van consolidatie: de volledige top drie won, en slaat daardoor de concurrentie verder achteruit. Op de vierde plaats (de laatste die nog recht geeft op deelname in de A-groep) voelt Thomas wél nog de hete adem van o.m. Bram en Marc in de nek, terwijl ook Danny, na een overwinning tegen aanstormend talentje Gert, nog ambities mag koesteren om zijn stuntwerk van verleden jaar te herhalen. Gert en die andere wissel op de toekomst, Rodric, leren met het tikken van de klok het klappen de zweep kennen: tijdsnood was hun beider deel.

Dat een late roeping niet minder beloftevol moet zijn bewijst Jan C. nu al voor de tweede week op rij: heel makkelijjk zette hij ditmaal verloren zoon Karl opzij - en maakt ons zo benieuwd naar zijn prestaties tegen meer ervaren tegenstand.

Tot slot dient zeker de prestatie van Dirk tegen Jan vermeld te worden: er was sprake van een briljante aanval, die al even briljant ontzenuwd werd ... maar onzekerheidsprincipes en vallende bomen hebben mij mogelijk het zicht ietentwat belemmerd.

Reacties (1)

Gert - 10 januari 15.34u.

Ik een aanstormend talentje? Wat dan te denken van Eric, waar ik de eerste week kansloos van verloor ;-)?

Reageren