Naar inhoud

11-01-2010Non-verslag

Dan maar geen verslag deze week, dacht ik de dag nadien, die niet al te veel herinneringen aan de nacht voordien had overgelaten. Tot het publiek zich plots manifesteerde en tegelijk protesteerde. Hoewel nog steeds geen verslagje, krijgt die enkeling dan toch een schaamlapje met uitslagen van de 14de ronde en bijhorende stand.

De verdere leegte vul ik nog graag op met een zoveelste aanmaning: er resten nog 3 rondes om de nodige 5 deelnames voor gesloten en (rating-)prijzen te verzamelen. Wegens een waarschijnlijke afzegging levert de 6de plaats mogelijk toch nog een ticketje voor de A-groep op - Bram, Marc en Danny mogen dus nog hoop koesteren. Gegadigden mogen mij vanaf heden melden dat ze aan het gesloten wensen deel te nemen - smeekbedes volgen pas binnen enkele weken.

 

 

Reacties (4)

Bart R - 13 januari 17.56u.

Het gesloten begint de week daarop, 12 februari. Voor elke ronde van het gesloten (vijf in totaal) kan je, in samenspraak met je tegenstanders, telkens uit 3 vrijdagavonden kiezen om je partij af te werken. Voor de eerste ronde is dat naast 12 februari ook nog 19 en 26 februari. De tweede ronde wordt tussen 5 en 26 maart afgewerkt.
De vijfde en laatste duurt van 21 mei t/m 11 juni.
Ik heb alvast de kalender aangevuld tot begin maart; één dezer volgt er een uitgebreider overzicht.

Gert - 13 januari 15.56u.

Bart levert hier een sluitend bewijs dat alcoholconsumptie vanaf een bepaalde leeftijd ernstige schade kan berokkenen (vooral aan de omgeving). Desondanks bedankt voor het neerpennen van dit 'schaamlapje'.

Als de Limburger in mij het goed begrepen heeft duurt het open kampioenschap nog tot en met 5 februari. Wanneer start het gesloten kampioenschap dan en tot wanneer loopt dit? Alvast bedankt!

Bart R - 12 januari 17.40u.

Een poging tot verduidelijking , vers van de pers
Van de gelegenheid ook gebruik gemaakt om de puntentelling van het keizersysteem toe te lichten.

Christophe - 12 januari 12.00u.

Wat betekenen de twee laatste kolommen in het klassement eigenlijk? Hoe kan men hieruit afleiden in welke groep van het gesloten kampioenschap men terecht zou komen (en hoeveel groepen zijn er)? Vragen van een nieuweling...

Reageren