Naar inhoud

16-01-2010Groeten vanuit Wijk aan Zee

Een kleine delegatie van de Leuvense schaakclub zit dit weekend in het winterse Wijk aan Zee om deel te nemen aan de 72e editie van het Corus Tornooi. Stefan, Patrick, Arno en papa Michiel en uw verslaggever trokken vrijdagmiddag richting noorden om te gaan socializen met Hugo Van Steenwinckel en co, te schaken in poules van 4 en natuurlijk te aprèsschaken.  Uniek aan dit tripje is dat de supergrootmeesters gewoon in dezelfde zaal spelen en je dus tijdens je partij even gedag kan gaan zeggen tegen Carlsen, Kramnik, Anand of Anna Muzychuk!

Na 2 ronden staan Arno en Patrick er het beste voor. Met 1,5 op 2 maken zij een goeie kans om hun reeks te winnen. Op een halfje volgt ondergetekende die van plan was geen remises te spelen en net dat al 2x gedaan heeft. Rode lantaarn Stefan hoopt op een ereredder in de 3e en laatste ronde.

U bent er niet bij, maar dankzij het internet kan u onze resultaten en de sfeer (met dank aan Topschaak Brabant) mee beleven alsof u er wél was.

Groeten!

Joris

Reacties (2)

Joris - 18 januari 18.23u.

Ondertussen zijn we al terug :-). 't Was maar een weekendje he.

Geen al te slecht resultaat overigens. Arno werd 2e in zijn groep en zowel Patrick als ikzelf werden gedeelde 1e. Enkel voor Stefan had er meer in gezeten. 't Was in elk geval de max, een aanrader voor iedereen!!!

arnaud - 18 januari 16.14u.

aaah, hip Joris, wist niet dat je meeging. Doe het goed daar allemaal !!!

Reageren