Naar inhoud

21-01-2010Schaakclub Leuven Centraal gaat bowlen!

Ik durf aannemen dat we allen min of meer weer last hebben gehad van die verrekte Nieuwjaarsvoornemens. U kent het fenomeen: zelfs al heb je jezelf gezworen er geen te maken, je rolt er soms ongelukkig in (over rollen ga ik het straks trouwens nog hebben).  Terwijl we stilaan één per één mogen afhaken, de ene zich op een donkere plek terugtrekkend van schaamte of schuld, de andere met fiere borst in de ontkenning ooit gezegd te hebben iets te doen of niet te doen, wenst de club toch die enkelingen te redden die meer aan sport gingen doen. Er kan, mag en zal niet aan getwijfeld worden dat schaken een sport is, waardoor al onze clubleden hun voornemen veilig hebben gesteld, maar hoe zit het dan met partner en kinderen? Inderdaad, waarschijnlijk nog veel werk aan de winkel. Laat dan de donkere hoeken zitten en wees op 13 februari vanaf 16u welkom op ons avondje Bowling met de club!  

We gaan erg goed zijn met onze leden en hun voornemende familieleden (uiteraard) en een leuke deal voorstellen; kom je af, dan zal de club per persoon twee spelletjes trakteren. We voorzien minstens een KINDERBAAN om te bowlen. 

Achteraf is het de bedoeling om allen (of althans voor diegenen voor wie dit niet indruist met hun ander voornemens, ’t ja…) samen iets te gaan eten op de avond. Afspraak gaat door om 18.30u in de DOMUS (Tiensestraat).

Aarzel dus niet en schrijf je in door mij een mailtje sturen!

Nuttige gegevens:

Adres van KINGS BOWLING Heverlee; IJZERENMOLENSTRAAT  6, 3001 Heverlee (op 20m van de ruime parking Bodart aan de ring bij de GB-winkel).
Adres van de eetgelegenheid; Taverne DOMUS TIENSESTRAAT 8, 3000 Leuven.

Heb je vragen of is er iets onverwachts, geef dan een belletje op 0485.501.861.

Tot dan!

Arnaud

Reacties (4)

arnaud - 22 januari 14.31u.

de inschrijvingen lopen binnen, 't systeem marcheert goed.

greetzz

Joris - 22 januari 01.50u.

Alles voor wat meer reacties e :-). Het is op 13 februari overigens, 'k zal 't toevoegen...

Gert Goyens - 21 januari 19.41u.

Tijd is relatief!

johan - 21 januari 17.41u.

Den datum is wel erg goed verstopt :-)
cu

Reageren