Naar inhoud

06-02-2010Ontknoping clubkampioenschap

De laatste ronde bracht nog een ultieme kans voor Steven G om Roel van de titel te houden; dat dat niet zou lukken was al snel duidelijk na Steven's remise tegen Arnaud, wat Roel evenwel niet tot enige menslievendheid bewoog in zijn partij tegen Bart R. Kers op de zoveelste taart voor Roel, die van de laatste 4 open kampioenschappen er liefst 3 binnenrijfde.

Verder valt vooral de overwinning van Gert tegen Rodric op: na een overwinning tegen Wim in de vorige week mag hij zich opmaken voor het hardere werk in de 2de reeks.

De reeksindelingen vindt u onder de overzichtspagina; uw nieuwe tornooileider Steven F. zal elke deelnemer zeer weldra een lijstje met contact gegevens van zijn tegenstanders bezorgen - begin zo snel mogelijk met het vastleggen van een speeldatum: de eerste ronde begint nl. volgende vrijdag reeds.

Reacties (15)

arnaud - 11 februari 09.28u.

hahaha, echt de max, Bart zal nog tweemaal nadenken voor hij censuur aankondigd :-)

Steven Foulon - 11 februari 08.49u.

Christophe:
Hmmm, een Dalwhinnieken, dat mag meneer den toernooileider graag.
Het is zeker het proberen waard!

MacChristophe - 11 februari 00.09u.

@Steven

Oei, Bart R heeft hier censuur afgekondigd. Dan praten we maar weer over schaken, zeker?
Wat dacht je van de Schotse opening? Bijvoorbeeld de Macallan-variant (15 jaar), de Talisker-variant (10 jaar), de Glenfiddich-variant (12), de Auchentoshan-variant, de Glenkinchie-variant (10), de Dalwhinnie-variant (15), de Glenlivet-variant (12 of 15) of de Aberlour-variant.

Gert - 10 februari 16.22u.

@Christophe
Sorry voor het kegelen :-).
Nu heb je misschien een extra motivatie om in het vervolg iedere week te komen...

Bart R - 10 februari 09.17u.

Enige ernst, Heren.
Weldra denkt de buitenwacht dat we een lallend stelletje dronkenlappen zijn ... hmm, waar is de tijd?

arnaud - 10 februari 08.47u.

@Christophe; Steven is echt wel makkelijk om te kopen met (goede) wisky, werkt altijd (bangelijk bekans). Ps. Dank je voor je rechtzetting, ik kon er eerst niet mee lachen dat mijn Duvels naar Steven zouden gaan, 's echt wel een verlies -verlies situatie dan!

Christophe - 09 februari 23.46u.

'dedju, die Duvels waren voor Arnaud. Waarmee moet je Steven dan omkopen?

Christophe - 09 februari 23.44u.

@Gert,

Die omkoperij met Duvels heeft voor jou geen zin, want Steven speelt niet in jouw reeks maar in de mijne. Ik zal die tip zelf kunnen gebruiken. Had je mij maar niet uit de tweede reeks moeten kegelen.

Gert - 09 februari 19.33u.

@ Joris
Ik vind oprecht dat Eric andermaal schromelijk wordt onderschat. Afgelopen zondag heb ik trouwens uit goede bron vernomen dat hij over een aantal jaren het clubkampioenschap gaat winnen! (durft iemand hier een bak bier op te verwedden?)

@ Arnaud
Klacht indienen?
Net nu ik u met Duvels wou omkopen?

Arnaud - 09 februari 17.18u.

'k ga toch klacht indienen tegen Gert.

Joris - 08 februari 20.48u.

Gert is echt wel goed zijn best aan 't doen om zijn underdogpositie te versterken. Maar laat u vooral niet vangen, mensen! De vooruitgang van deze jonge knaap is opmerkelijk: van een nederlaag tegen Eric tot een overwinning tegen Rodric!

Gert - 08 februari 17.02u.

Ik wens nu al mijn excuses aan te bieden aan al mijn tegenstanders in groep 2. Het was namelijk nooit mijn intentie om uw kostbare tijd te verdoen. Met verdere klachten kan u zich altijd wenden tot uw tornooileider Bart!

Arnaud - 08 februari 09.46u.

Aan Joris en Romain; succes ermee, want ge zit tussen schaakkrapuul in die eerste pool.Als ge bijles wilt in de Aljechinopening om met een grote verrassing af te kome, laat maar weten :-) :-)

Arnaud - 08 februari 09.36u.

Kijk eens aan; Bart en zijn matras waren precies toch een extra motivatie voor Gert om de defenestratie naar de derde groep te willen ontlopen!
Kijk eens aan; Roel doet het opnieuw ... proficiat!

Joris - 07 februari 12.45u.

Kijk eens aan; niet komen opdagen en toch mijn positie in groep 1 behouden.

Reageren