Naar inhoud

22-04-2010Lezing Ralf Akesson : 29-april-2010

Eind april is Ralf Akesson in ons land en op donderdag 29 april zal hij een lezing geven. Hij zal onder andere enkele van zijn  correspondentiepartijen bespreken.

De lezing start om 20.00 en we hopen dan ook op jullie talrijke opkomst. Er wordt een bijdrage van €2,5 gevraagd per deelnemer. Kan je ons even laten weten of je al dan niet gaat komen? Graag een seintje aan bram.vermeulen@gmail.com

De resultaten van de correspondentiepartijen kan je vinden op :
  http://www.iccf-webchess.com/EventCrossTable.aspx?id=19811

Reacties (6)

vibram fivefingers sprint blue pink - 28 september 04.29u.

nike classic cortez nylon gorge green,mens nike air max 90 vt orange green,air max 2015 blue,supra bleeker red,nike flyknit racer triple black,buy nike mercurial vapor v,nike free rn volt,nike lunar eclipse opiniones
vibram fivefingers sprint blue pink http://www.bairdauctions.net/vibram-fivefingers-sprint-blue-pink-shoesv

Ida - 29 april 01.42u.

Ralf heeft nog laten weten dat hij besloten heeft om nog wat extra zaken te bespreken morgen aangzien enkel correspondetiepartijen nogal zwaar zou zijn. Hij zal onder andere ook volgende partijen bespreken : zijn partij tegen ex-World-Champion Smyslov (die onlangs overleden is), een partij van tijdens het recente Rilton Cup in Stockholm, eindspel van 1 van zijn partijen tijdens de Zweedse interclubs.

,tot morgen

Steven Foulon - 22 april 15.25u.

Arnaud zou zich moeten schamen, zo doen alsof hij zich uberhaupt kan schamen!

Christophe - 22 april 14.37u.

Arnaud, je kan die voortzettingen ook per brief versturen in plaats van ze in het publiek te gooien. Het gaat immers om correspondentiepartijen.
Maar voor de Duvels moet je wel nog naar de toog.

Joris - 22 april 12.36u.

:-) Ik heb er ook wel zin in!

arnaud - 22 april 12.02u.

super! Al zal ik het hoogst waarschijnlijk midden in het betoog mogen afdruipen naar de toog, na een paar schaamtelijke voortzettingen te hebben voorgesteld waarbij ik mijn dame laat hangen en zo. Baaah, maakt niet uit, de wereld behoort niet aan de voorzichtige mensen!

al dat goeds voor 2,5 euro, publieke afgang inbegrepen: wil ik niet missen!

Reageren