Naar inhoud

16-06-2010De Langste Dag : 19 juni

Na een succesvolle deelname vorig jaar – we stonden immers vermeld in verschillende kranten – nemen we ook dit jaar deel aan Zócalo, de vrijetijdsbeurs die deel uitmaakt van De Langste Dag. Dit evenement vindt plaats nu zaterdag 19 juni van 9u tot 18u in het centrum van Leuven. Onze stand bevindt zich op het Fochplein. Aangezien ons grote bord (4m x 4m) ook weer van de partij is, zal het niet moeilijk zijn om ons te vinden. Natuurlijk staan we er in de eerste plaats om onze schaakclub te promoten, maar dat betekent niet dat we onze leden vergeten zijn.

Voor onze jongste schakers richten we een tornooi in op ons grote bord. Inschrijven kan tot 13u50. Het tornooi zelf begint om 14u00. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het tempo 5 of 10 minuten per speler per partij bedragen. We hopen natuurlijk met zoveel mogelijk jeugdspelers aanwezig te zijn. De winnaar zal alvast met een mooie prijs naar huis gaan.

Onze volwassen leden kunnen zich natuurlijk ook wagen aan een partijtje op dit grote bord. Daarnaast is er voor hen een schaakpuzzel voorzien, waar ook een mooie prijs aan vasthangt.

Reacties (5)

arnaud - 01 juli 08.36u.

Ik ben er maar 20 minuutjes geweest vlak voor de middag. Onze bestuurdertjes waren al allemaal onderkoeld en deels met natte schoenen. Ge ziet het tafereel al voor u, met bedroefde oogjes naar de grond kijken en zo. Maar ondanks de ontberingen gaven ze wel veel aandacht en zo :-) ook veel volk.

Joris - 28 juni 15.58u.

Hoe was de Langste Dag eigenlijk?

Ida - 18 juni 09.51u.

Het knock-out tornooi is voor onze jeugdledenj de schaakpuzzel voor alle leden.

arno - 16 juni 21.26u.

mogen club leden meedoen?

arnaud - 16 juni 16.29u.

zalig die schaakpuzzels voor volwassenen, een goede grap van Bram overigens, aangezien op het einde van de dag niemand het had kunnen oplossen en dus niemand een prijsje ontving :-)
Ik ga bij de jeugd de puzzel shoppen denk ik en met die kleine mannen hun prijs weggaan, waarschijnlijk een PS3 of zo.

Reageren