Naar inhoud

30-11-2010Bram over zijn teamgenoten

Het zijn vijgen na Pasen, maar alsnog een kort verslag van ronde 3 en 4.

Tegen Humbeek wonnen we vlotjes. De KGSRL hield ons op een 4-4, maar dat had evengoed iets anders kunnen zijn.

Ik weet niet meer wat iedereen heeft uitgespookt, dus u krijgt in de plaats een abstractere persoonlijke belevenis van het spel van mijn ploeggenoten.

1.       Maurice: Deze meester van het eindspel zet mat met 2 paarden. Bespeelt zijn tegenstanders met een combinatie van rust, de klok en foutloze zetjes. Zijn aura van zekere vastberadenheid om te winnen werkt aanstekelijk voor heel de ploeg.

2.       Maarten: Het zit Maarten niet mee. Speelt soms onnodig creatief en zit niet helemaal in symbiose met zijn klok, zijn stukken en zichzelf.

3.       Geert: Leunis zaait paniek bij de vijand. Een koele killer met een multi-flexibele stijl die na bruut geweld of een trage wurging een zeker punt steeds binnentikt. Het kost hem ook allemaal geen moeite trouwens.

4.       Karl: K.C. speelt moeilijke partijen die hij niet volledig naar zijn hand kan zetten. Hij strijdt steeds en harkt halfjes binnen.

5.       Eddy: De opening is voorlopig een pijnlijke fase voor Eddy. Speelt nogal snel. Misschien soms te snel.

6.       Roel: Bouwt de voordeeltjes op met zijn gekende solide stijl. Hij trekt het laken rustig naar zich toe, maar laat het dan soms per ongeluk eventjes los om daarna in een remise te berusten.

7.       Marc: Onze Kapitein leidt zijn bataljon steeds goed de veldslag binnen. Daarna heeft hij nog voldoende energie om op zijn eigen bord een berekende aanval op te zetten. Leuk om te volgen.

8.       Chris: Speelde met veel flair 1 match. Veraste zijn vijand na een geschifte wederzijdse koningsaanval. Zijn dunne grens tussen genialiteit en absurde zetten smaakt naar meer.

9.       Romain:  Sloot noemt zichzelf mister 50% en hij lijkt niet tevreden met al zijn remises. Voorlopig te weinig kill-kill, te weinig genot.

10.   Dirk: Onze superinvaller overspeelde in zijn enige match stelselmatig zijn tegenstander, en liet hem dan alsnog wegglippen.

Kortom, een leuk ploegje met steeds partijen van rust en draaikolken van chaos.

Tekst: Bram

Reacties (4)

Geert - 03 december 17.02u.

Bram: pokert redelijk tight en speelt zijn troeven uit op het moment dat zijn tegenstander een blufje waagt. Soms vroeg in de partij, soms wat later, soms wordt er niet gebluft en neemt hij gewoon remise. Het wordt moeilijk om Bram in de interclubs te kloppen dit jaar..

bram - 03 december 13.02u.

We missen vooral rondeverslagen van andere ploeggenoten... :)

Karl - 01 december 22.44u.

We missen nog Bram's mening over zichzelf

arnaud - 30 november 11.34u.

hahaha, ja, de evaluatie van de Chris is toch de max, een dunne grens tussen bashen en verheerlijking :-)

Reageren