Naar inhoud

25-01-2011Gesloten 2011 groep 1

Spelers:

 

Geirnaert Steven

Vermeulen Bram

Goossens Roel

Weiler Marc

Van Noten Stijn

Londers Jan

 

Plaatsing:

 

Steven was al geplaatst als Clubkampioen maar haalde met 5,5/7 toch nog de 3e plaats in het open binnen.

Bram plaatste zich in door extremis (de laatste 6 rondes) een 6/6 score te behalen. Veelspeler Roel werd zoals gewoonlijk eerste in het open toernooi met 2 verliespartijen, 5 winstpartijen en 6 remises.

Marc plaatste zich door vorig jaar groep 2 te winnen. In dit open stelde hij zich tevreden met een minimum aan inspanning door in 5 partijen enkel te kunnen winnen van Tom Willemsen en Koen Mangelschots. Indien hij niet wil afgaan in deze groep zal hij uit een ander vaatje moeten tappen!

Stijn speelde veel mee, verloor 4 keer, speelde drie keer remise en won 7 keer (oa van Steven G!). door de verliespartij tegen Roel strandde hij op de tweede plaats.

Jan speelde een goed open en plaatste zich in de laatste ronde voor de eerste groep door Maarten te verslaan in een spannende partij. (indien Jan niet won zou Maarten geplaatst zijn voor de eerste groep)

 

Gemiddelde elo: 2094

Elofavoriet: Steven (2352)

Laagste elo: Jan (1837)

Tijdnoodverslaafde: Stijn (5 minuten voor de laatste 15 zetten)

 

Winnaar: De winnaar moet gezocht worden onder de elo-favorieten: Steven, Bram of Roel. Voor Stijn en Jan wordt het moeilijk en Marc heeft de gewoonte om laatste te eindigen wanneer hij meedoet in de eerste groep.

Volgens mij maakt Roel het meeste kans op winst. Na winst tegen Steven en remise tegen Bram kan niets hem nog tegenhouden om op het eind van het jaar afgemaakt te worden door de voltallige club in de traditionele simultaan.

Reacties (0)

Er heeft nog niemand gereageerd op dit nieuwsbericht.

Reageren