Naar inhoud

24-04-2011Leuven 3 Kampioenen!

Hoi jeugdspelers en ouders,

het Belgisch Jeugdkampioenschap zit erop sinds gisteren en langs deze weg wil ik nogmaals alle Leuvense deelnemers feliciteren en bedanken voor hun inzet, hun aanwezigheid en hun resultaten. Dit jaar telt onze club 3 Belgische Jeugdkampioenen, Reinaert Verstraeten bij de -16, Iris Verstraeten bij de -12 en Natan Pirard bij de -10. Een ronduit fenomenaal resultaat dat voor Leuven wel eens een record zou kunnen zijn!

We hopen dat iedereen zich geamuseerd heeft en alle feedback hierover is welkom.

Zoals aangekondigd wordt het inschrijvingsgeld van 30 euro door de club terugbetaald per overschrijving, en gelieve dus allemaal jullie rekeningnummer op te sturen of vrijdagavond op de clubavond aan mij te bezorgen.

Het zou ook leuk zijn mochten we enkele partijen op de ledenhoek van de site kunnen zetten ter aanvulling van het komende verslag,  partijen en partijanalyses zijn dus welkom (enkel doorgestuurde partijen zullen worden geupload op de site).

Ten slotte wil ik namens onze club nogmaals Hugo Vansteenwinckel bedanken voor zijn schitterende organisatie van verblijf en begeleiding.

Tot binnenkort!

met vriendelijke,
Steven

Reacties (4)

steven - 17 mei 12.12u.

Ondertussen staan de partijen niet meer op door joris voornoemde site, maar wel op
http://junior.frbe-kbsb.be/junior/viewing/nl/bjk2011/c20
Het gedetailleerde verslag heeft wat vertraging opgelopen maar is wel degelijk nog in de maak.

Peter Meurrens - 17 mei 09.17u.

Proficiat aan onze 3 ka(m)p(i)oenen !
Peter

arnaud - 26 april 13.42u.

Mogen sympathisanten ook hun rekeningnummer geven :-) ik heb verbouwingen nog hé!
Ik denk wel dat 3 titels al is voorgekomen voor Leuven, in de tijden van de gebroeders Claesen, Maarten, Martine, ... maar dat is al uit de jaren stillekes toen de TV nog zwart-wit was en de Cuba-crisis maar pas voorbij was. Tenzij mij een open haard, een leesbril en een dekentje wordt aangeboden, weiger ik verder deze kennis te delen!

Joris - 26 april 10.14u.

Meer informatie vind je op de officiele website: http://junior.frbe-kbsb.be/junior/viewing/nl/nieuws

Partijen staan op http://www.chesszone.be/?page_id=1376

Reageren