Naar inhoud

30-10-2011Clubkampioenschap, Ronde 8

Jonas behoudt zijn leidersplaats, maar iets minder autoritair: Roel heeft hem als eerste een half puntje afgesnoept, waardoor hij de adem van Steven G dreigend in zijn nek voelt.

Meer horror bij de uitslagen, waarmee de webmaster  duidelijk aan de slag is gegaan: we hebben nu al drie mysterieuze $game-spelers. Een eerste ontpersoonlijkings-fase binnen een geleidelijk proces dat uiteindelijk met onze individuele schaaktalenten één groot schaakbrein zal maken?

Tune in next week ...

Reacties (7)

Joris - 04 november 13.55u.

Dat klopt. De ratings in het klassement komen rechtstreeks uit de sws-file (en zijn in principe correct). De andere komen nog uit de player database van de Bond van vorig jaar ergens. Zou eens moeten opnieuw importeren inderdaad.

Sloot - 04 november 11.42u.

Er loopt ook nog iets mis met de ratings (die zijn niet hetzelfde in de verschillende views)

Joris - 02 november 15.22u.

De problemen zouden volledig van de baan moeten zijn. Bij elk tornooi kan je nu ook het sws-bestand en een tekstversie downloaden, indien ze beschikbaar zijn.

Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de ledenhoek nog een klein beetje uit te breiden. Log zeker eens in om te zien wat de laatste status is.

Jan Deroost - 01 november 16.32u.

Om verder uit de anonimiteit te treden: ben ook $game black (partij tegen Roel) uit ronde 5 en $game white (partij tegen Eric De Keyser) uit ronde 2.

Vermoed dat ik ook $game black ben uit partij tegen Martin Rosselle in eerste ronde.Jan Deroost - 01 november 15.15u.

Hallo,

Ik ben "game white" uit de partij tegen Koen Keller van ronde 8.

Misschien ben ik ook een anonieme gamer in sommige vorige rondes maar dat moet ik nog eens uitzoeken.

arnaud - 31 oktober 11.44u.

één groot schaakbrein met de dolle koeien ziekte !? I will definitly tune in!

Joris - 30 oktober 22.27u.

Het zorgt toch voor wat creatievere verslaggeving, nietwaar? :-D

Deze week 2 dagen verlof; ik zal er eens werk van maken. Dat zou ook meteen het probleem van "Bekijk je resultaten" in de ledenhoek moeten verhelpen.

Reageren