Naar inhoud

26-05-2008Reageren op nieuwsberichten

Het gastenboek voorziet reeds een zekere vorm van interactiviteit. Dat is mooi. Maar is dat voldoende? Ik vind van niet... Een gastenboek blijft al bij al behoorlijk algemeen; er is immers maar 1 centraal gastenboek en dit bevat geen onderverdelingen. Wil je bvb. zowel vragen hoe de les van Akesson was, als informeren of je nu wel echt met een aangeraakt stuk moet spelen, als de webmaster verzoeken je voornaam van de website af te nemen... dan wordt het snel een onoverzichtelijke warboel. Niet dat een warboel af en toe niet eens gezellig kan zijn, maar meestal zijn er betere plaatsen of middelen voorhanden.

Met een eerste van die middelen bent u ongetwijfeld al vertrouwd dankzij onze vrienden van de Schaakfabriek: het reageren op nieuwtjes is een zeer gemakkelijke en leuke manier om van ideeën te wisselen binnen een bepaald topic. En als iets gemakkelijk en leuk is, waarom het dan ook niet integreren op onze website?!

Dus... vanaf vandaag kan u meteen uw gedacht zeggen! Varianten die niet kloppen, dt-fouten, felicitaties of troostende woorden voor de spelers, het zijn maar enkele voorbeelden van opmerkingen die u hopelijk niet nalaat te maken. U kan beginnen met dit bericht...

Veel plezier!

Uw webmaster

Reacties (0)

Er heeft nog niemand gereageerd op dit nieuwsbericht.

Reageren