Naar inhoud

01-07-2008Kersverse clubkampioen wint simultaan (met foto's!)

Quizvraag: wie zijn deze 4 schakers? (Aanwezigen mogen niet meedoen)

Vrijdag de dertiende juni was een speciale (nu ja) dag voor de club: niet alleen werden alle winnnaars, jong en oud, in de bloemetjes gezet en beloond voor de geleverde prestaties, maar ook moest onze clubkampioen Maarten Praet het opnemen tegen zijn medeclubgenoten in de traditionele simultaan. Hoe hij het er vanaf bracht, leest u in dit bescheiden verslag.

Maar eerst nog even alle winnaars op een rijtje (want ze hebben het verdiend!):

Gesloten 1: Maarten Praet
Gesloten 2: Geert Leunis
Gesloten 3: Jan Londers
Gesloten 4: Wim Peers
Open: Roel Goossens

Jeugd: Sander Van Schepdael

Een speciale beloning werd gegeven aan de jongeren die minstens 5 keer meespeelden in het jeugdkampioenschap. Zij mochten een boek kiezen uit een interessante collectie.

En dan over naar het schaken zelf. Een matige opkomst leek een vrij makkelijk haalbare kaart te worden voor de eenzame man aan de top, maar dankzij de deelnames van een tiental jeugdspelers (die waren blijven hangen voor de prijsuitreiking moest Maarten het uiteindelijk toch opnemen tegen 17 "mindere goden". Dat die goden niet zo min waren, ondervond Maarten aan den lijve Een anonieme getuige had de indruk dat MP de avond daarvoor nogal vroeg gaan slapen was. Een paar pintjes volstaan dan al om het bitter lastig te krijgen. Het uiteindelijke resultaat vindt u hieronder:

Sebastiano: 0
Patje: 1
Anant: 0
Marten: 0
Georgy: 0
René: 0
Loic: 0
Michiel Lemmens: 0
Steven Foulon: 1
Joris: 1
Wim Peers: 0
Bart Persoons: 0
Jan: 1
Steven Geirnaert: 0,5
Carlos: 1
Sander: 0
Guruprajad: 1

Eindscore: Maarten Praet 10.5 - 6.5 Leuven Centraal

Speciaal voor de gelegenheid hadden wij een fotograaf aan het werk gezet. "FotografE" moet ik zeggen, want de talloze mooie beelden die u hieronder kan bezichtigen werden gemaakt door Svetlana, de mama van Georgy. Enorm bedankt, ik stem alvast voor een bloemetje ;-).

Reacties (0)

Er heeft nog niemand gereageerd op dit nieuwsbericht.

Reageren