Naar inhoud

08-05-2014Opening nieuwe schaakclub in Leuven: simultaan Steven Geirnaert

Sinds kort is er een nieuwe schaakclub actief in Leuven, m.n. het Schaakhuis. Op maandag 19 mei zal deze club officieel geopend worden met een simultaan gegeven door niemand minder dan IM Steven Geirnaert. Allen daarheen zou ik zeggen, al was het maar om Steven toch wat weerwerk te bieden (want van die van 't Schaakhuis gaat die niet komen ;-). Het Schaakhuis bevindt zich op de Diestsevest 39 in Leuven (nabij het station). De simultaan begint om 19u45.

Reacties (8)

op tijd thuis - 22 mei 18.44u.

lol@thomas

ceci n'était pas un fête - 21 mei 17.45u.

Er was helemaal geen feestje bij mij. De mensen kwamen hun jassen ophalen of zo, weet ik veel. Ze moesten gewoon wat langer zoeken. Die insinuaties moeten nu eens echt stoppen hé!

Thomas - 21 mei 12.04u.

Het was ook leuk om de avond af te kunnen sluiten op een redelijk uur. Gelukkig lopen die schaakhuis avondjes nooit uit!

Joepie - 20 mei 17.36u.

Simultaan was om van te smullen, en de even lange afterparty was ook leuk, zelfs toen de gastheer (bang voor precendenten) beweerde dat het "geen feestje" was.

We - 16 mei 20.28u.

Wie naar de simul gaat zal weten wie "we" zijn :)

Arnaud - 15 mei 12.17u.

Stefaan B aan de basis, ik ben gevolgd en ondertussen zijn we toch al met een 10 tal officiële leden. Na ons standje op Zocalo op de langste dag zijn we natuurlijk al tot "300 " uitgegroeid :-)

Steven F. - 15 mei 12.12u.

Wie zijn "we" eigenlijk?

arnaud - 14 mei 17.48u.

een nieuwe schaakclub is misschien een beetje veel gezegd aangezien we de interclubs uiteraard voor Leuven Centraal spelen en als hoofddoel hebben lessen te organiseren voor volwassenen (en dit op maandag doen daar de vrijdag al bij Leuven Centraal partijen worden gespeeld). www.schaakhuis.be - en daar staat wat we willen doen. Het klopt wel dat we de lessen aan iedereen willen aanbieden, ook leden die niet van Leuven Centraal komen. Welkom alvast wie graag schaaklessen krijgt!

Reageren