Naar inhoud

06-08-2014Leuven op het ONJK

Terwijl Steven Geirnaert, Roel Goossens, Robin Wuytens en Geert Smet zich in Vlissingen laten gelden zitten er twee Leuven-Centraalse bakvissen op het ONJK te Borne, Twente in Nederland. Noodgedwongen want volgens Robin W. konden de bakvissen echt niet mee naar Vlissingen, wegen absoluut leeftijdsongeschikte activiteiten na het schaken aldaar (Hopelijk krijgen we daar ook een pittig verslagje van…?). Activiteiten na het schaken in Borne zijn net ‘iets’ te leeftijdsadequaat voor Thijs en Kamiel: nabij het tornooi een binnenspeeltuin, een recreatiebad…maar gelukkig ook het Krikkenhaar een huis waar we met een aantal schakersgezinnen kunnen verblijven ‘en de jeugd ‘s avonds kan voetballen of, wat Thijs en Kamiel liever doen, gamen via de gratis Wifi. Thijs en Kamiel herkennen hier de Die Hards’ van Chesspirant, en de Drie Torens Gent. Helaas betekent dat the unbeatable Xander Pauwels dus ook aantreedt in de categorie van Thijs en Kamiel. Benieuwd of deze Vlaming het ook van de Nederlanders haalt. Jasper Beukema, de nog betere ‘unbeatable’ in de categorie en winnaar op het Belgisch…heeft hier beslist om in de A-categorie te spelen omwille van meer uitdaging (en een hoger prijzengeld?)

Thijs is vandaag gewonnen maar kreeg een veel zwakkere tegenstander voor zich, Kamiel verloor maar tegen een veel sterkere tegenstander. Mogelijks is Thijs zijn partij dus morgen live te volgen op de website van het ONJK. We houden jullie op de hoogte bij verdere interessante weetjes.”

Weetje: Kantelschaak…hier staat een bord dat omkantelt met aan één kant zwart en de ander kant wit…de stukken van de tegenstander verdwijnen dus op het moment dat je zet…de foto’s zijn mislukt, morgen proberen er we betere te maken…

Gezellige Hollandse groetjes uit Twente,

Dirk en Anne

Reacties (2)

yenrof - 18 oktober 20.02u.

mackage petite coats xl tory burch robinson mini wallet review adidas zx flux hot pink yeti mackage leather fur jacket michael kors harper medium bag jacket yellow moncler puffer jacket
yenrof http://www.yenrof.com/

Steven F. - 06 augustus 10.32u.

Leuk verslag. Toen ik jeugdspeler was hielden de meereizende ouders zich ook bezig met leeftijdsongeschikte activiteiten, misschien hier ook een pittig verslagje van Dirk & Anne? :-)

Reageren