Naar inhoud

26-05-2016Clubkampioenschap

Het gesloten clubkampioenschap loopt stilaan op zijn einde. Dit jaar besloot Roel om het in groep 1 extra spannend te maken door zijn partijen als laatste te spelen. Enige conclusie vandaag is dat Bart zijn titel niet zal verlengen. Terwijl Geert en Koen enige pech kenden, mogen we wel stellen dat Stein zijn progressie van de voorbije maanden en jaren ook in het gesloten verder zet. Jonas heeft al 2 remises moeten toestaan, maar kan toch nog de kampioenstitel halen als ie zijn partij tegen Roel wint. Zijn fanclub wordt dan ook op vrijdag 10 17 juni verwacht.

In groep 2 heeft Robin alles in handen: zijn laatste partij tegen Kevin beslist over de eerste plaats. Op het eerste zicht lijkt in deze groep het respect voor de elo groot. Echter, ik heb zelf ondervonden dat elk punt vel bevochten werd. Meerdere malen bleek ervaring de doorslag te geven om een mindere stelling nog om te buigen.


De tornooileider.

Uitslag Knockout (13 mei 2016):

Goud: Jonas Verheyden
Zilver: Bart Persoons
Brons: Roel Goossens
 

Reacties (1)

ebikingcenter - 12 november 17.44u.

adidas superstar 2 light blau air jordan 9 retro low blue heels ray ban flash lenses wayfarer reebok gl 6000 white nike air max 1 essential premium mackage nori wool coat
ebikingcenter http://www.ebikingcenter.com/

Reageren