Naar inhoud

01-10-2008De interclubs: info en oproep

Zoals reeds vermeld in het verslag van de laatste clubavond, staan de interclubs weer voor de deur. Dit jaar spelen we helaas zonder ploeg in 3e klasse, maar dat zorgt er wel voor dat we vol motivatie voor promotie gaan. Als u zich nu al wilt voorbereiden voor de komende 11 rondes, dan neemt u best eens een kijkje op onze interclubpagina. Je vindt deze pagina ook terug onder de rubriek Tornooien.

Nu ik toch dit nieuwsbericht post, zou ik graag eens polsen of er mensen zijn die het zien zitten om af en toe eens een verslagje te schrijven over de prestaties van hun ploeg. Ikzelf heb dat in voorbije tijden zeer graag gelezen en ik denk dat ik niet de enige was. Dat hoeft niet uitgebreid te zijn en het moet ook niet altijd dezelfde zijn die dat verslag schrijft. Maar als iedereen af en toe een beetje moeite doet, dan kan de hele club op een aangename en makkelijke manier volgen hoe alle ploegen het er vanaf brengen.
Partijen (met of zonder analyses) zijn ook altijd welkom. En als je niet graag hebt dat deze zomaar toegankelijk zijn, dan zorg ik er wel voor dat daarvoor een plaatsje voorzien wordt in de met login en paswoord beveiligde ledenhoek.

Ik hoop alvast dat er veel reacties gaan zijn en kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen.

Veel succes in elk geval!

Joris

Reacties (8)

uk trainers kobe icon aqua - 17 januari 02.49u.

adidas pink duramo slide co.uklatest shoe trends for ladies 2016 co.ukdr martens sandals black co.ukuhlsport fangmaschine absolutgrip co.uk
uk trainers kobe icon aqua http://www.tahseelonline.com/returns/uk-trainers-kobe-icon-aqua

nike roshe sort dots - 16 september 09.53u.

cheap nike air pegasus 92 womens pink,gold womens asics gel kayano 21 shoes,nike air max tailwind 7 blac green,nike air max zero red stardust,nike roshe two high womens,adidas zx 800 aqua,dam´┐Żnner salomon speed cross 3 rot orange,zapatillas de futbol sala nike lunar gato
nike roshe sort dots http://www.completefight.com/nike-roshe-sort-dots-shoesv

steff - 07 oktober 00.47u.

Karl, akkoord dat het wat ver gaat, maar je moet steeds oppassen voor lange tenen. In een ver verleden hebben we getracht de partijen van de Desperado clubavond te publiceren binnen de club, maar ook dat was onaanvaardbaar voor sommigen. Ik ben het niet akkoord met je stelling dat je dan beter geen verslag schrijft :)

Karl - 06 oktober 02.51u.

Partijen van je eigen ploeg nog eens kunnen bekijken zou ik ook heel interessant vinden. Twee jaar terug, toen we in eerste klasse zaten, kon je de partijen van onze eerste ploeg op de site van Valeer Maes nog eens naspelen, nu gaat dat dus niet meer. Of je de partijen publiek moet maken, daar zijn verschillende meningen over. Ik zou het zelf leuk vinden mocht je bijvoorbeeld ook alle partijen van tweede klasse kunnen bekijken. Maar blijkbaar is de medewerking van de tweedeklasseploegen hieraan niet groot. Als je als enige ploeg al je partijen publiek maakt dan ben je misschien wel kwetsbaarder voor specifieke voorbereiding (het kan je wel dwingen om zelf wat aan je openingen te werken!). Anderzijds vind ik het verzwijgen van de opening die iemand gespeeld heeft wel wat ver gaan, dan kan je evengoed geen verslag meer schrijven. Van bijna elke speler kan je op Chesslive ook al zien welke openingen hij zoal speelt.

Joris - 03 oktober 17.55u.

't Is Amerikaanse notatie, de maand eerst dus. Verwarrend, 'k weet het. 'k Ga dat wel nog eens aanpassen...

filip - 03 oktober 17.24u.

er schijnt wel iets mis te zijn met de datums...

steff - 01 oktober 21.08u.

Een verslag kan ook leuk zijn voor sympathisanten, potentiele nieuwe leden, en zelfs de tegenstanders waarover je schrijft. Je moet dan in het verslag natuurlijk geen openingsvarianten gaan vermelden :) . Partijen in een afgesloten gedeelte, vind ik normaal, net als informatie over opstellingen en eventuele discussies daarover.

wim - 01 oktober 19.25u.

Is inderdaad goed idee. Ik zou het wel afgeschermd zetten in een ledenhoek

Reageren