Naar inhoud

14-10-2008Wereldkampioenschap begint met remise

Wat Steff nu reeds 5 keer gelukt is, daar slaagde Vladimir Kramnik vandaag niet in: winnen. Het moet natuurlijk wel gezegd: Steff neemt het niet op tegen Viswanathan Anand en dat zal er ook wel iets mee te maken hebben. Maar toch :-).

Uw webmaster is gedurende zijn schaakcarrière op z'n minst licht beïnvloed door Kramnik en kan het dus niet nalaten ietwat ontgoocheld te zijn met deze vrij slappe 1e partij. Maar goed, zolang hij zaterdag maar wint...

Wat vond u van de partij? Wie wordt er volgens u wereldkampioen? Denkt u dat Steff wél zou gewonnen hebben tegen Vishy? Uw verslaggever hoort het graag.

Nog enkele nuttige links voor diegenen die niet weten waar ze dit alles kunnen volgen:

Veel kijk-, analyseer- en bespreekgenot!

Joris

Reacties (4)

wim - 15 oktober 21.42u.

chessdom beginnen een half uur later, maar volgens mij zijn die zo goed als live met commentaar :-)

steff - 15 oktober 21.37u.

Live kijken kost geld, live uitzenden ook, allicht. Maar ik denk dat de bloggers een achterpoortje hebben gevonden omdat het niet helemaal live is. Maar ze kunnen natuurlijk ook gewoon de uitzendrechten betalen en het gratis weergeven om volk te lokken.

Ook op twic een blog-achtige live analyse (door malcolm pein). Vandaag wel de mist ingegaan door het omdraaien van de spelers :)

Joris - 15 oktober 17.55u.

Op de uitzending via de officiële site zit 30 minuten vertraging, maar blijkbaar zijn er andere sites die zich daar niet moeten aan houden (op zich wel vreemd). Volgende blog geeft updates om het half uur mét commentaar:

http://chessmind.powerblogs.com/

steff - 15 oktober 00.57u.

Het berichtje over het clubkampioenschap vond ik er lichtjes over.

Reageren